Lamellendak Brera

Vakantie in je eigen tuin met een Harol Buitenleven: Lamellendak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Zomer, de leukste tijd van het jaar. Of zo denken wij er toch over. Warm weer, de zon die schijnt, vakantie, terrasjes, (hopelijk) festivals en nog zoveel meer. En wie houdt je tegen om in je eigen tuin de zomer van je leven te beleven? Niemand, dus haal het onderste uit de kan met een Harol Buitenleven.

Wat is een Harol Buitenleven?

Het aanbod van Harol bestaat uit verschillende buitenstructuren die het zomerseizoen verlengen en de lente vervroegen. Denk aan pergola’s, vouwdaken en lamellendaken. Allemaal oplossingen waardoor jij nog langer van je terras en tuin kan genieten, wie wil dat niet. 

En doordat we de afgelopen jaren vaker genieten van een vakantie in eigen land, merken we bij Emanuel dat er steeds meer vraag is naar buitenlevenstructuren.

De populaire keuze: lamellendaken

Er zijn drie soorten modellen: 

  1. Vision
  2. Opera
  3. Brera, het laatste nieuwe model

 

Met deze drie structuren kan je zoninval en wind regelen naar jouw wensen. Genieten van de buitenlucht in het zonnetje of verkies je toch liever schaduw, je kan gewoon de lamellen kantelen naargelang jouw voorkeur. 

Een lamellendak biedt daarnaast nog tal van unieke voordelen. De stevige constructie gemaakt uit aluminium en afgewerkt met inox is bestand tegen regen en sneeuw. De constructie is verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende RAL-kleuren! Je vindt dus gegarandeerd je zin. Daarnaast kan je tal van opties toevoegen: sensoren, dimbare ledspots, verwarming, glazen schuifranden, … 

Wist je dat alle lamellendaken ook de ideale overkapping vormen waaronder je auto beschermd is tegen verschillende weersinvloeden? Een lamellendak vormt een extra overdekte ruimte, die volledig kan aansluiten in de stijl van je woning

Vision, het model dat bij iedereen past

Buitenleven Harol Vision

Het Vision lamellendak is uiterst veelzijdig. Er zijn erg veel verschillende tussenstanden bij Vision. Zo kan jij steeds genieten van de gewenste hoeveelheid zonlicht. Vision heeft bovendien een erg mooi en tijdloos design. Dankzij de compacte steunpalen wordt het lamellendak naadloos geïntegreerd bij je woning. Wil je een losstaande constructie of verkies je een constructie tegen de gevel van je woning? Alles is mogelijk! Vision kan zelfs oneindig uitgebreid worden, zowel in de lengte, als in de breedte. 

Opera, net dat tikkeltje meer comfort

Buitenleven_lamellendak

Het Opera lamellendak heeft vaste, kantelbare lamellen en straalt bovendien luxe en verfijning uit. Bovendien zijn er, net zoals bij de andere lamellendaken, tal van opties om nog meer comfort en sfeer te creëren.

Heb je een grote oppervlakte te overspannen? Dan is de Opera een goede keuze. Het is een constructie die je in de lengte en breedte oneindig kan uitbreiden. De constructie kan zowel tegen je gevel als losstaand in je tuin.

Brera, het nieuwste model met nog meer comfort

Lamellendak Brera

Het Brera lamellendak, nieuw en uniek in zijn soort. Je kan het dak volledig openschuiven. Hierdoor creëer je een maximale lichtinval en kan je volop genieten van de zon. Heb je toch liever schaduw bij dit warme weer? Dan kan het dak ook volledig gesloten worden. De Brera heeft een strakke en sobere, maar toch verfijnde vormgeving. Het dak kan een grote oppervlakte overspannen en bovendien nog verder uitgerust worden met talrijke opties zoals screens, glazen wanden en verwarming.

Overtuigd? Emanuel is jouw Harol-verdeler in de buurt!

Wil jij ook graag een lamellendak in je tuin? Emanuel installeert regelmatig Harol buitenleven oplossingen en zorgt er zo voor dat jij volop kan genieten in eigen tuin. 

Neem nu contact op met ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bekijk ons andere nieuws