Verandazonwering

Daarom is verandazonwering een goede investering

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Een veranda is een absolute meerwaarde aan je woning. Het verschil tussen binnen en buiten wordt kleiner, dankzij de grote raampartijen die voor maximale lichtinval zorgen. Maar in de zomer is een veranda de plaats waar de hitte moeilijk buiten te houden is… Daarom is zonwering voor je veranda een goede investering. Ook in ruimtes met een dakraam of skylight is dit de perfecte investering. Wij geven je graag wat meer informatie over de verschillende mogelijke keuzes.    

Dé VZ800-ZIP uit het bekroonde VZ-concept van Harol

Het maximum uit je veranda halen doe je met deze supercompacte kast met zip-systeem. De zonwering heeft een strak en tijdloos design. 

De compacte en volledig afgesloten kast oogt mooi. Het model beschikt over een innovatief zip-systeem waardoor het doek jarenlang mooi gespannen blijft. Bovendien is het bestand tegen rukwinden tot wel 140 km/uur. Je kan de ruimte ook volledig verduisteren, want het doek is volledig afgesloten.  Dit is de ideale zonwering voor grote glaspartijen. 

VZ080-ZIP heeft een zeer compacte kast

De VZ080-ZIP zorgt ervoor dat het nooit te warm wordt in je veranda. Het systeem heeft tal van mogelijkheden: bottom-up, top-down, zijdelings, in opbouw, … Zo kan je precies de ideale schaduw creëren. Deze verandazonwering kan, net zoals VZ800-ZIP, de ruimte volledig verduisteren en wordt ook gekenmerkt door een strak en tijdloos design.  

VZ080-ZIP

Robuuste klassieker zonder zip-systeem

Deze robuuste klassieker is geschikt voor vlakke en hellende glaspartijen buiten. Het kan een groot oppervlakte overspannen, tot wel 100 m2. Dit systeem heeft een uiterst stevige kast gemaakt uit aluminium. 

De Harol zonwering heeft een speciaal doekspansysteem. Dankzij een veer, loopwieltjes en een heel sterk koord wordt er constant spanning gehouden en staat het doek altijd strak. Zo gaat het doek jarenlang mee én blijft het in goede staat!

Net zoals bij de andere zonwering oplossingen zijn er voor de verandazonwering heel veel kleurmogelijkheden. We weten maar al te goed dat de kleur van het doek erg bepalend is voor het uitzicht. Bovendien zijn de doeken bestand tegen weer en wind, zijn ze rot- en schimmelwerend en vuilafstotend. 

Wil jij ook nog meer genieten van jouw veranda? De ruimte onder je dakraam? Dankzij zonwering op maat heb je niet langer last van ruimtes die opwarmen door rechtstreekse zonnestralen. Het is bovendien een duurzame manier om je woning te verkoelen tijdens die hete zomers. 

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is, zonder dat jij je druk hoeft te maken.

Bekijk ons andere nieuws