screen

De voordelen van een zonwerend screen volgens onze klanten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De meeste mensen hebben al een vorm van zonwering voorzien in hun woning. Het gaat echter meestal over zonwering aan de binnenkant van het raam. Gordijnen, jaloezieën, lamellen, … Er bestaan heel wat mogelijkheden die op het eerste zicht voldoende bescherming bieden, maar al snel niet performant genoeg blijken. Een aangepaste zonwering aan de buitenkant van het raam houdt de zonnestralen véél efficiënter buiten, waardoor het binnen lekker koel blijft. Een van de topfavorieten van onze klanten? Zonwerende screens. We leggen je alle voordelen uit. 

Wat is een screen?

Een screen is een unieke, moderne manier van zonwering die je toelaat om je huis (woonkamer, zolder, kantoorruimte, slaapkamer …) te verduisteren én te beschermen tegen de warmte zonder dat je zicht naar buiten verliest. Anders dan met zware gordijnen of rolluiken komt er dus wel nog voldoende daglicht binnen. Omdat de zon al wordt tegengehouden voor het raam is bereikt warmt het glas van je raam niet op. Fris! Onze screens zijn gemaakt van hoogwaardige doeken en zijn eenvoudig te monteren of in te bouwen in elk raamprofiel. 

screen

De voordelen van screens

Enkel en alleen al door een screen te beschrijven merk je al snel dat er heel wat voordelen verbonden zijn aan dit type zonwering. We merken dat veel van onze klanten dan ook steeds verrast zijn over hoe blij ze zijn met het uiteindelijke resultaat. Het is mooi en super functioneel. Hieronder lees je de meest genoemde voordelen die onze klanten benoemen.

  •  Insectenwerend: alle ramen open voor een lekker fris briesje, zonder vervelende insecten binnen te laten. 
  • Hoge windklasse: onze screens hebben de hoogst mogelijke windklasse en kunnen dus heel wat wind verdragen.
  • Hoogwaardige doeken: kwaliteitsvol polyester en glasvezel vormen de basis van onze doeken. Door de anti-doekslijtage blijft een screen superstrak en gaat het erg lang mee.
  • Onderhoudsvriendelijk: onze screens zijn voorzien van een handig kliksysteem waardoor je je screen eenvoudig en veilig kunt onderhouden. 
  • Energie-efficiënt: onze zonwerende screens slagen erin om de zon en dus ook de hitte buiten te houden zonder energie te investeren. 
  • Zicht op je tuin: je creëert privacy (mensen kunnen overdag niet naar binnen kijken) terwijl je toch het zicht naar buiten behoudt. 

Wat onze klanten zeggen

“Géén investering in airconditioning”

“Wij hebben een paar jaar geleden nieuw gebouwd. Omdat we zo’n warme zomers hebben gehad vragen veel mensen als eerste waarom we géén airconditioning hebben in onze woning. Nee, daar hebben we bewust voor gekozen. Het is een dure investering en bovendien allesbehalve energievriendelijk. Onze geautomatiseerde screens verbruiken bijna géén elektriciteit en houden de zon toch super efficiënt buiten. Dat creëert comfort, op een duurzame manier. En ja, onze gasten zijn dan ook vaak verrast dat het toch zo koel is in onze woning. Zelfs op de warmste zomerdagen.”

“Privacy, maar wel met voldoende daglicht”

“Mijn vrouw wou in eerste instantie eigenlijk rolluiken installeren. Dat had ze vroeger thuis ook altijd en vond ze erg aangenaam. Niet alleen om de zon buiten te sluiten, maar ook omdat ze veel privacy bieden. Dat klopt, maar met rolluiken verlies je direct een groot deel van je zicht naar buiten. Met onze nieuwe aangelegde tuin en grote ramen vond ik dat een beetje zonde. Screens vormen de ideale oplossing: privacy, zonwering én een goede zichtbaarheid. Voor ons is er geen weg meer terug! Zo fijn, deze screens.”

“Veel meer stevigheid dan verwacht”

“Onze screens zien er super strak en modern uit. Veel mensen vragen zich af of dat wel gewoon stevig genoeg is. Natuurlijk hebben we hier wel een bewuste keuze gemaakt voor echte kwaliteitsvolle screens die tegen een stootje kunnen. Onze screens zijn bestand tegen hevige windstoten en regen. Bovendien zorgen bepaalde nieuwe technologieën ervoor dat het doek super lang mee gaat en er ook goed uit blijft zien.”

Zonwerende screens, iets voor jou?

Ben jij op zoek naar de ideale zonwering voor jouw woning? Misschien zijn onze screens dan wel iets voor jou. Niet zeker waar je naar op zoek bent? Je bent van harte welkom in onze showroom. Samen met jou bekijken we de verschillende types screens en de mogelijkheden die geschikt zijn voor jouw woning. 

Bekijk ons andere nieuws