Reynaers ramen en deuren, zorgeloos en voor het leven

Vandaag is het aluminiumprofiel qua prestatie, stijl en toepassingsmogelijkheden niet meer weg te denken uit je bouw- en renovatieplannen.

En wie aluminium ramen of deuren zegt, zegt Reynaers. met Reynaers Aluminium kies je niet alleen voor stijlvolle vormgeving, comfort en kwaliteit, maar ook voor een optimale plaatsing van je aluminium ramen en deuren. Daar zorgt Emanuel, erkend Reynaers Installer, voor.

Kortom, met Reynaers en Emanuel kies je voor zekerheid. Zekerheid waarop je zorgeloos kan bouwen of verbouwen. Met oerdegelijke materialen en oplossingen.

Onze aluminiumsystemen geven een ziel aan jouw woning. dankzij hun unieke eigenschappen op het vlak van design en comfort.

In elk stadium van het realisatieproces van je aluminiumproject streven wij naar uitmuntendheid en een foutloos parcours.

Reynaers Installer worden doe je niet zomaar. Hiervoor moeten dezelfde criteria in acht genomen worden. Onze ervaring, technische bekwaamheid en kennis van de Reynaers systemen stellen ons in staat de plaatsing van je bestelling onberispelijk uit te voeren.

Alles wat je wilt weten over aluminimium

Aluminiumverbindingen worden gevonden in het erts bauxiet. Zuiver aluminium wordt verkregen door aan bauxiet aluinaarde te onttrekken. Uit 1,9 kg aluinaarde wordt 1 kg aluminium verkregen door middel van een elektrolysebad.

Of je nu kiest voor een gelakte of geanodiseerde oppervlaktebehandeling, je geniet levenslang van aluminium zonder te moeten investeren in verf, beits, vernis of producten tegen ongedierte. Aluminium wordt niet aangetast door UV-straling en roest of rot niet.

Aluminium kan het best reinigen in één beurt samen met het glas. Water, een spons en een neutrale, niet-krassende zeep volstaan. In geval van extreme vervuiling kan je alle nodige ondehoudsproducten bij Emanuel kopen.

Aluminium ramen en deuren zijn uiterst bestand tegen inbraak, alleen al door de extreme hardheid en weerstand tegen vervormingen van het basismateriaal. De meeste Reynaers aluminiumprofielen kunnen beantwoorden aan de hoogste Europese normen inzake inbraak en zelfs inslag door kogels. Bovendien is aluminium onbrandbaar.

Het is mogelijk om met aluminium grote afmetingen te realiseren zonder daarbij andere materialen te moeten gebruiken. Waar nodig worden de profielen extra versterkt tegen winddruk of tegen het gewicht van bijzonder zwaar glas.

Aluminium is een sterk metaal dat niet vervormt. Bovendien is aluminium een licht materiaal waardoor het makkelijk te plaatsen is.

Hedendaagse aluminiumprofielen beschikken over uitstekende thermische prestaties.

Reynaers ramen zijn zo ontworpen dat ze de koude buiten houden en de warmte binnen. Door de profielen op de meest efficiënte manier thermisch te onderbreken, realiseert men isolatiepresaties die variëren van normaal tot zeer hoog.

De combinatie van luchtdichte plaatsing van ramen en deuren met profiel die thermisch zeer goed isoleren beperkt het energieverbruik in jouw woning en zorgt zo voor een optimaal leefcomfort.

Bij akoestische isolatie is het aantal dichtingen tussen de kader en vleugel van groot belang. Indien nodig kan Reynaers alle ramen en deuren uitrusten met een extra akoestische dichting aan de buitenzijde. Natuurlijk mag men ook de keuze van de akoestische beglazing niet uit het oog verliezen.

Wil je méé reliëf? Minder reliëf? Reynaers biedt verschillende stijlvormen aan. Functioneel, renaissance, verborgen vleugel, superslank, zachte rondingen, ...

Overzicht van Reynaers raamsystemen

Ultra slank schuifraam
Schuifdeursysteem
Schuifdeursysteem
Steellook raam
De nieuwe standaard

Interesse in één van onze producten?
Neem contact met ons op.

Onze realisaties