Automatisatie

Elektrische bediening van je rolluiken

Waarom kiezen voor automatisatie?

Pure efficiëntie

Met één druk op de knop sluit of open je je rolluiken. Dat is vooral handig bij grote ramen omdat je heel wat spierkracht bespaart.

Altijd geconnecteerd

Kies je voor een io-homecontrol® ? Dan bedien je je rolluiken vanop afstand. Met de app stel je verschillende scenario’s in. Zo werken je rolluiken bijvoorbeeld vanzelf als je op vakantie bent!

Energiebesparend

Het werkt ook energie-efficiënt, doordat je rolluiken via een aangepast systeem automatisch naar beneden gaan om de zon buiten te houden of de warmte net binnen te houden.

Standaard elektrisch

Eenvoudig comfort

Je hebt geen lint of stang meer nodig om je rolluik te bedienen, met alle comfort vandien! Met één druk op de knop open en sluit je je rolluiken.

RTS

Draadloos en radiogestuurd

Met de draadloze zender vermijd je breekwerken in je woning. Met voordelen als een tijdsklok, obstakeldetectie en vorstbeveiliging maak je het leven nog makkelijker.

IO

Extraveilig

Door terugkoppeling naar de zender is dit type automatisatie extra veilig. Je stelt scenario’s in en geniet van uitgebreide automatisatiemogelijkheden. Vanuit je zetel of van de andere kant van de wereld.

Silensio™

Ultrastil

Naast alle voordelen van een IO-motor is de Silensio™ ook nog eens ultrastil. Inclusief soft-start & stop systeem, twee snelheden en superieure obstakeldetectie.

Meer informatie nodig over onze verschillende rolluiken? In onze technische fiches ontdek je alle informatie. Download hier de PDF.

Interesse in onze automatisatie oplossingen?
Vraag je gratis offerte aan.