Buitenjaloezieën

Innovatieve oplossing met behoud van daglicht

Waarom kiezen voor buitenjaloezieën?

Pure efficiëntie

Wist je dat je met buitenjaloezieën altijd de optimale lichtinval hebt? Je regelt eenvoudig zelf de zoninval en creëert zo altijd de ideale sfeer.

Energievriendelijk

Omdat je het natuurlijk binnenvallend daglicht optimaal benut heb je minder kunstlicht nodig. Bovendien houden de jaloezieën warmte binnen in de winter en buiten in de zomer.

Altijd zeker van je privacy

Pottenkijkers buiten! De buitenjaloezieën geven jou een mooi zicht naar buiten maar blokkeren de inkijk naar binnen, op elk moment van de dag.

Tijdloze eyecatcher

Onze buitenjaloezieën zijn niet alleen enorm functioneel. Ze zijn ook nog eens prachtig om naar te kijken. Tijdloos design voor elk type woning.

Onderhoudsvriendelijk design

De innoverende lamellen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en springen bij een deuk automatisch terug in hun oorspronkelijke positie. Bovendien zijn ze makkelijk schoon te maken.

BZ1000

Geïntegreerd en strak

Het verdoken systeem wordt in de gevel geïnstalleerd met kabelbegeleiding en afdekkap of in de spouw met geleiderail. De meest strakke uitvoering!

BZ700

Eenvoudig geïnstalleerd

Met een sobere kast vol innovatie worden deze jaloezieën tegen de gevel geïnstalleerd. Door de eindeloze kleurmogelijkheden sluit de kast naadloos aan bij je woning.

Meer informatie nodig over onze buitenjaloezieën? In onze technische fiches ontdek je alle informatie. Download hier de PDF.

Interesse in onze zonwering?
Vraag je gratis offerte aan.