Buitenleven

Geniet nog meer van je tuin en terras.

Interesse in onze buitenleven oplossingen?
Vraag je gratis offerte aan.

Waarom kiezen voor buitenleven?

Duurzaam

Met een buitenleven oplossing kies je bewust voor duurzaamheid. Het creëert een aangenaam binnenklimaat zonder dat je moet investeren in een energieverslindende airconditioning. Bovendien biedt het jou en je interieur bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Staycation

De mooiste vakantie ooit, die beleef je in je eigen tuin. Het hele jaar door. Het beschermt je tegen de koude, regen en wind én tegen de hitte van de zon. Met glazen schuifwanden, verwarming en verlichting geniet je van ‘s morgens tot ‘s avonds, van de lente tot in het najaar.

Flexibel

Onze fijne patio’s, statige pergola’s en flexibele lamellendaken zijn optimaal aanpasbaar, volledig op jouw maat. Onze verschillende lijnen hebben bovendien enorm veel uitbreidingsmogelijkheden en personaliseerbare opties.

Luxueus

Een buitenleven is eenvoudig in gebruik en heeft de nodige technische snufjes die je leven makkelijker maken. Onderhoudsvriendelijk, veilig en gemaakt van topmaterialen: dat maakt de buitengewone kwaliteit van onze oplossingen.

Meer informatie nodig over de doeken van onze screens? In onze technische fiches ontdek je alle informatie. Download hier de PDF.