Knikarm-
schermen

Knikarmschermen

Waarom kiezen voor een knikarmscherm?

Geschikt voor elke gevel

Onze knikarmschermen passen zich aan jouw gevel aan. Extra breed of strak en verfijnd: het kan allemaal. Door de eindeloze montagemogelijkheden plaatsen we je knikarmscherm tegen je gevel, onder een plafond, onder een balkon of zelfs tegen de dakspant.

De optimale hoeveelheid schaduw

Onze knikarmschermen zijn slim: ze zorgen voor de ideale verhouding tussen schaduw en lichtinval zodat jij altijd van je terras kunt genieten. We kijken naar de beste plaatsingshoogte, hellingshoek en uitval.

Aangepast aan jouw stijl

Hou je van verfijnd en modern of net van een klassieke look? Ons gamma knikarmschermen heeft voor ieder wat wils. Je kiest uit verschillende kasten, kleuren en ons enorme aanbod aan hoogwaardige doeken. Wist je trouwens dat de doeken eenvoudig te vervangen zijn?

Bescherming tegen de zon

knikarmschermen bieden je niet alleen comfort maar ook veiligheid. De doeken zijn UV-bestendig en beschermen je zo tegen de schadelijke stralen van de zon. Net alsof je een zonnecrème met factor 50 hebt gebruikt. Dat is handig!

Makkelijk in onderhoud

Om je te verwennen met nog meer comfort hebben we ervoor gezorgd dat de knikarmschermen ook onderhoudsvriendelijk zijn. Door de speciale waterafstotende laag wordt vet en vuil afgestoten. Bovendien zijn de doeken rotvrij en weren ze allerlei soorten schimmels.

Fris en mooi interieur

Ook binnen zorgt een knikarmscherm voor tal van voordelen. Uiteraard houdt het je woning lekker fris maar omdat het de schadelijke stralen van de zon weert zal ook je interieur minder sterk verkleuren.

BX

Een betrouwbare klassieker, sterk en breed

Perfect integreerbaar in elke gevel door zijn kleine, volledig gesloten kast. De stevige basis van 2 of zelfs 3 knikarmen creëren tot wel 12 meter puur comfort.

LUX

Zonbescherming van de hoogste klasse

Alles dat je verwacht van een knikarmscherm heeft de Lux. Dimbare led-verlichting, onzichtbare kabels, waterafstotende doeken, jarenlange duurzaamheid.

BX270

Compact maar ultra functioneel

De gesloten kast beschermt het doek zelfs tegen de slechtste weersomstandigheden. De geïntegreerde waterafvoer draagt ook zijn steentje bij.

Cadiz

Luxueuze robuustheid voor grote terrassen

Met z’n 12 meter lang en 4 meter diep bescherm je een enorm terras. Een variovolant aan je knikarmscherm houdt ook de lage zonnestralen tegen. Ook geschikt voor horeca!

Tucan

Innovatief concept voor nog meer comfort

De Tucan lijkt klassiek maar vanbinnen schuilt een knap staaltje innovatie. Zo kun je kiezen voor een halfopen of volledig gesloten kast, maar ook voor geïntegreerde ledverlichting.

Praia

Rond en sober, maar krachtig in al z’n vormen

De Praia is rond en mooi afgewerkt met invisible wired armen. Klein maar fijn? Vergis je niet: dit knikarmscherm kan een maximale lengte van wel 12 meter aan.

Meer informatie nodig over knikarmschermen? In onze technische fiches ontdek je alle informatie. Download hier de PDF.

Interesse in onze zonwering?
Vraag je gratis offerte aan.