Knikarmschermen

Duurzame klimaatbeheersing voor je terras, balkon, woonkamer, …

Op zoek naar een oplossing om de zon weg te houden van je terras of uit je woning? Kies dan voor een zonnescherm van Harol. Je plaatst dit type zonwering tegen de gevel van je woning. Twee knikarmen zorgen dat het doek in- of uitgerold wordt. De troeven: 

  • Geen schadelijke uv-stralen op je terras

  • Geen verkleuring van meubels of gordijnen

  • Geen investeringen nodig om het binnen koel te houden

  • Eenvoudige bediening

  • Kwalitatieve doeken

  • Extra  verwarming en verlichting mogelijk

Voor elke situatie een scherm

Flexibele montagemogelijkheden

Wat ook de montagesituatie is, Harol biedt altijd een oplossing. De zonneschermen kunnen gemonteerd worden aan de gevel, het plafond, onder een balkon, aan een dakspant, …

Bovendien zijn er verschillende types zonneschermen, elke met hun eigen design en specifieke technische mogelijkheden. Er zijn er met een volledig gesloten kast, een halfopen of een open kast. De keuze hangt af van jouw smaak, en van de mate waarin het doek bestand moet zijn tegen weersinvloeden.

 
 

Overzicht knikarmschermen

Situo 5 io

De nieuwe standaard.

Slim design. Trendy kleuren.

Nieuw design 5-kanaals afstandsbediening voor het bedienen van bijvoorbeeld je zonwering, rolluiken of verlichting. Verkrijgbaar in 4 kleurafwerkingen en voorzien van een wandhouder

Eolis en Sunis

Veilig in weer en wind.

Met de sensoren van Somfy laat je het weer bepalen wat uw zonnescherm doet. Met de Sunis WireFree io zonnesensor, kan je het scherm automatisch laten openen wanneer de zon schijnt. Je kan deze sensor uiteraard ook uitschakelen, bijvoorbeeld in de winter.

Met de Eolis WireFree io en de Eolis 3D windsensoren, ben je altijd zeker dat je scherm automatisch zal sluiten bij hevige wind, ook wanneer je niet thuis bent.

Kleuren

Frames in honderden kleuren

Het frame van je zonnescherm kies je in welke kleur je maar wilt. Harol biedt je ook een reeks van prestigieuze structuurlakken met een korrelige structuur aan. Deze lakken zijn bijzonder slijt- en krasvast. Ze zijn ook water- en vuilafstotend en daardoor heel onderhoudsvriendelijk. Structuurlak geeft je zonnescherm een stijlvolle, eigentijdse uitstraling.

Doeken

Kwalitatieve zonwerende doeken met uitstraling

Het doek bepaalt hoe je zonnescherm er uitziet. Niet meer dan logisch dus dat Harol enkel doeken levert van topkwaliteit:

Eindeloze keuzemogelijkheden: effen kleuren, blokstrepen en fantasiestrepen. Ideaal om het doek af te stemmen op de kleur van het frame en de stijl van je woning. Heb je een handelszaak? Dan kan je je doek laten bedrukken of beletteren.

Lange levensduur: het doek blijft lang mooi, want Harol werkt enkel met speciaal behandelde acryldoeken die schimmelwerend én vuilafstotend zijn. Sommige types zonneschermen kunnen ook uitgerust worden met polyesterdoeken die bestand zijn tegen zon, vorst, regen of wind.