Lamellendak

Pure luxe in je tuin

Waarom kiezen voor een lamellendak?

Verfijnd, gebruiksvriendelijk design

Lamellendaken zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn ook super onderhoudsvriendelijk. Gemakkelijk te reinigen en gemaakt van de meest verfijnde materialen. Wist je dat je je lamellendak kan uitrusten met tal van luxueuze opties?

Beschermd tegen weer en wind

De ingebouwde wind- en regensensor en geïntegreerde goten zorgen voor een efficiënte waterafvoer via de voetpalen. Zo blijf je lekker droog, zelfs tijdens een stortbui. Bovendien is de volledige constructie bestand tegen windstoten.

Duurzame buitenkamer

Een lamellen zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium met een dikte tot 4 mm. Die materialen beschermen je tegen de zon. Ze houden warme zonnestralen buiten en zijn bovendien kantelbaar. Het laag energieverbruik is de kers op de taart.

Kantelbare lamellen

Je regelt de lichtinval, schaduw en luchtcirculatie helemaal zelf, volledig aangepast aan het moment in een handomdraai. Daardoor kun je ook bij donker regenweer lekker buiten blijven zitten. Door ze volledig open te schuiven laat je de warme winterzon de ruimte opwarmen.

Vision

Zalig buiten leven

Vision is misschien wel de mooiste buitenruimte die je je kunt voorstellen. De geëxtrudeerde aluminium lamellen zijn super sterk en duurzaam. Je laat ze tegen de gevel of losstaand installeren en personaliseert ze volledig: uitbreidbaar en aan te passen met tallozen opties.

Opera

Verfijning alom

Opera heeft vaste, kantelbare lamellen. Het kan aangebouwd worden aan de gevel en is daardoor de ideale overkapping voor je terras. Geïntegreerde gootprofielen zorgen voor een goede waterafvoer. De screens zijn windbestendig en volledig weggewerkt in de voetpalen.

Brera

Volledig openschuifbaar

Brera garandeert je een maximale lichtinval door de volledig openschuifbare lamellen. Zo bepaal je altijd de optimale hoeveelheid zon en schaduw. Dit lamellendak wordt gekenmerkt door strak design. Ook uit te bouwen met de meest luxueuze snufjes!Breid je lamellendak uit met tal van opties

Glazen schuifwanden

Verwarming

Verticale windvaste Screens

Ledverlichting

Meer informatie nodig over onze lamellendaken? In onze technische fiches ontdek je alle informatie. Download hier de PDF.

Interesse in onze lamellendaken?
Vraag je gratis offerte aan.