Patio

Op maat genieten van de zon

Waarom kiezen voor een patio?

Extra buitenkamer

Aan je woning of in je tuin? Met een patio creëer je een extra ruimte om heerlijk buiten te genieten. En het beste van al: het beschermt je tegen de zon én de regen. Zo geniet jij vanaf de lente tot ver in het najaar.

Duurzaam design

Wordt jouw patio gemonteerd tegen de gevel? Dat zorgt ervoor dat je binnenruimte niet opwarmt. Dat is een veel energie-efficiëntere keuze dan een energieverslindende airconditioning. Bovendien beschermt het ook je interieur tegen schadelijke stralen.

Luxe in optie

Met een patio geniet je altijd van optimaal comfort. Maar deze buitenoplossingen zijn bovendien ook uitbreidbaar met nog meer luxe. Van LED verlichting en verwarming tot screens en sensoren.

Voor grote terrassen

Een patio klinkt klein en romantisch maar leent zich perfect voor grootse buitenruimtes. Onze oplossingen zijn beschikbaar in zeer grote maten, aangepast aan jouw noden.

Nomo & Rialto

Vouwdaksysteem voor jou gemaakt

Deze volledig horizontale vouwdaksystemen hebben een schroefloos design. Je bent altijd zeker van een goede waterafvoer door de gebogen doekprofielen. Met glazen schuifwanden creëer je een echte buitenkamer die zich volledig aan jouw wensen aanpast.

Level & Fusion

Groot, groter, grootst

Level en Fusion passen tegen de gevel en zijn perfect voor zeer grote terrassen. Het is zelfs mogelijk om ze aan elkaar te koppelen. De zeer strakke doeken met een gepatenteerd antidrupsysteem kunnen volledig open voor een maximale lichtinval. 

Breid je patio uit met tal van opties

Glazen schuifwanden

Verwarming

Verticale windvaste Screens

Ledverlichting

Meer informatie nodig over onze patio’s? In onze technische fiches ontdek je alle informatie. Download hier de PDF.

Interesse in onze patio's?
Vraag je gratis offerte aan.