Pergola

Sfeer, design en flexibiliteit

Waarom kiezen voor een pergola?

Extra buitenkamer

Met een pergola creëer je een ruimte om buiten lekker te vertoeven. Het biedt bescherming tegen de zon voor jou en je interieur en is dus een duurzame oplossing. Dankzij het zip-systeem blijven de doeken super strak

Veel ruimte voor comfort

Onze pergola’s zijn uit te bouwen met heel veel opties. Van glazen schuifwanden en weerbestendige vaste driehoeken die beschermen tegen weer en wind tot technische snufjes als LED verlichting en verwarming om ook ‘s avonds lekker lang te genieten.

Aanpasbaar design

Het prachtig design wordt helemaal op maat gemaakt. Je hebt de keuze uit heel veel kleuren, looks en doeken. Bovendien ben je altijd zeker van een buitengewone kwaliteit. Ja, onze pergola’s passen dus echt op ieder terras!

Slank en preformant

Om je te beschermen tegen zon en regen hou je de doeken volledig dicht. Liever open? Ook dat kan. De strakke look en het gebruiksgemak blijft behouden doordat het doek volledig in de kast zit.

Versuz

Sterk in elegantie

Gekenmerkt door een prachtig design: super strak en minimalistisch. En toch blijft deze pergola super performant. Hij biedt bescherming tegen de hete zomerzon, maar laat je ook heerlijk nazomeren door tal van opties. En het doek? Dat is zonwerend of regenwerend!

Air

Altijd puur genot

Air heeft alles wat je wenst in een buitenlevenoplossing. Het is veilig in weer en wind en biedt de optie tot automatisering. Wist je dat deze pergola eenvoudig tegen de gevel te monteren is? De afgesloten kast en geïntegreerde waterafvoer laten je zorgeloos genieten.

Breid je pergola uit met tal van opties

Meer informatie nodig over onze patio’s? In onze technische fiches ontdek je alle informatie. Download hier de PDF.

Interesse in onze pergola's?
Vraag je gratis offerte aan.