Rolhekken

Veilige en decoratieve afsluiting

Waarom kiezen voor een rolhek?

Robuuste veiligheid

Onze rolhekken beschermen je zaak van buitenaf. De zware aluminium profielen houden het rolhek extra stevig in de geleiders. Met ophefbeveiliging en vensterglas bescherm je je zaak dubbel en dik.

Grote oppervlakken

Een grote doorgang beveiligen? Geen probleem. Onze rolhekken zijn toepasbaar tot een lengte van 6m, met een maximale oppervlakte van 24 vierkante meter.

Energiezuinig

De buismotoren zijn stuk voor stuk energiezuinig en makkelijk te bedienen. Dat doe je zelfs via je smartphone of tablet voor optimaal comfort!

100% maatwerk

Elke rolpoort wordt perfect aangepast aan de maten van jouw pand. Bovendien heb je de keuze uit een enorm gamma aan kleuren.

Afgewerkt tot in de details

De decoratieve rolhekken werk je af met verschillende lameltypes. Volledig gesloten, met een kleine opening of net een maximale visibiliteit.

RH800

Afsluiten zonder volledig dicht te doen

Wil je je etalage veilig afsluiten maar toch nog wat inkijk garanderen? Met een rolhek sluit je je doorgang af zonder het zicht te belemmeren. De decoratieve hekken hebben verschillende lameltypes met ophefbeveiliging en zijn dus volledig aanpasbaar in functionaliteit en uitstraling.

Meer informatie nodig over onze rolhekken? In onze technische fiches ontdek je alle informatie. Download hier de PDF.

Interesse in onze rolhekken?
Vraag je gratis offerte aan.