Rolpoorten

De veilige oplossing voor je zaak

Waarom kiezen voor een rolpoort?

Robuuste veiligheid

Onze rolpoorten beschermen je zaak van buitenaf. Met de geprofileerde, dubbelwandige en volgeschuimde aluminium lamellen kan zo’n poort tegen een stootje!

Grote oppervlakken

Grote gevel? Geen probleem. Onze rolpoorten zijn toepasbaar tot een lengte van 5,5m, met een maximale oppervlakte van 15 vierkante meter.

Energiezuinig

De buismotoren zijn stuk voor stuk energiezuinig en makkelijk te bedienen. Dat doe je zelfs via je smartphone of tablet voor optimaal comfort!

100% maatwerk

Elke rolpoort wordt perfect aangepast aan de maten van jouw pand. Bovendien heb je de keuze uit een enorm gamma aan kleuren.

Montagemogelijkheden

Onze rolpoorten hebben twee montagemogelijkheden: inbouw en voorzet. Bovendien hebben die telkens de juiste geleider met elk hun eigen voordelen.

RP077

Bescherm je handelszaak

Ook je winkel verdient de nodige bescherming. Met een rolpoort scherm je de etalage van je zaak of de doorgang naar je winkel veilig af. Onze rolpoorten zijn stil, duurzaam en ideaal voor grote oppervlakken.

Meer informatie nodig over onze verschillende garagepoorten? In onze technische fiches ontdek je alle informatie. Download hier de PDF.

Interesse in onze rolpoorten?
Vraag je gratis offerte aan.