Screens

Najaarsactie: tot € 80 korting per screen

Waarom kiezen voor een screen?

Insectenwerend

In de zomer kun je gerust je raam wat langer open laten staan in de avond. De screens zijn insectenwerend en creëren zo optimaal comfort.

Zicht op je tuin

Jouw mooie tuin? Die blijf je zien. Met een screen blijf je het zicht naar buiten behouden. Hoe donkerder het doek, hoe beter je naar buiten kunt kijken.

Hoge windklasse

Met de hoogst mogelijk windklasse zijn onze screens opgewassen tegen hevige windstoten

Ingenieus ZIP-systeem

Harol maakt gebruik van roestvrijstalen veertjes.

Hoogwaardige screendoeken

Onze screens zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en glasvezel. De anti-doekslijtage en het ZIP-systeem zorgen voor een duurzaam, superstrak doek.

Onderhoudsvriendelijk

Het strak design en ons handig kliksysteem maakt het makkelijk én veilig om je screen te onderhouden.

Voor elk wat wils

Superisolerend, geluidswerend, voor een nieuwbouw of als verfraaiing van je huis: voor elke woning bestaat er een screen.

SC800-ZIP

Hét voorzetscreen voor je renovatie

SC800-ZIP wordt voor je raam geplaatst. Dat maakt van dit screen een ideaal model voor je renovatie. De bouwschil blijft intact.

SC800-ZIP Solar

Ultrastrakke doeken op zonne-energie

Dit duurzaam screen werkt volledig op zonne-energie. De batterij zit weggewerkt in de kast waardoor de strakke look behouden blijft.

SC800-ZIP Facade

Speciaal voor grote glasgevels

Een woning met veel en grote ramen? De Facade wordt geïnstalleerd voor grote glasgevels dankzij een innovatief montageprofiel. Met één schroef bevestigd, zonder risico op glasbreuk.

SC900-ZIP

Thermisch en akoestisch geïsoleerd

De kast van de SC900-ZIP is thermisch en akoestisch geïsoleerd, waardoor je ook in de winter profijt hebt van dit screen.

SC1000-ZIP

De beste keuze voor passiefbouw

Dit screen wordt volledig weggewerkt in de spouwmuur. Dat maakt van de SC1000-ZIP de perfecte keuze voor passiefbouw. Strak, modern én veilig!

Meer informatie nodig over de doeken van onze screens? In onze technische fiches ontdek je alle informatie. Download hier de PDF.

Intresse in onze zonwering?
Vraag je gratis offerte aan.