Sectionale poorten

De veilige afsluiting van je woning

Waarom kiezen voor een sectionale garagepoort?

Energie-efficiënt

Sectionale garagepoorten houden op koude avonden de warmte lekker binnen. Ze passen zich aan alle weersomstandigheden aan en garanderen zo een maximaal rendement.

Sterk en super veilig

Indringers en pottenkijkers hou je eenvoudig buiten. Met optionele geavanceerde veiligheidspakketten, zoals vingerklembeveiliging en superieure obstakeldetectie worden ze zelfs nog sterker.

Premium design

Onze sectionale garagepoorten kunnen echt elke bouwstijl aan. Van een klassieke woning tot een landelijke pastorie of moderne constructie. Elke oplossing wordt volledig op maat van jouw woning gemaakt.

Gebruiksvriendelijkheid

Onze poorten zijn niet alleen mooi en sterk, ze zijn ook nog eens makkelijk te bedienen en te onderhouden. Dat doe je zelfs met je smartphone of tablet of zelfs volledig automatisch.

Standaard sectionale garagepoort: SP1000

Een garagepoort met hoge standaard.

Deze standaard sectionale garagepoort schuift naar boven open en doet dat met heel veel innovatie. Hij is extra functioneel én veilig en sluit perfect aan bij je woning.

Superisolerende sectionale garagepoort: SP1000 Thermo

De meest energie-efficiënte poort

Deze sectionale garagepoort scoort niet alleen goed op veiligheid en functionaliteit maar is ook nog eens super isolerend en luchtdicht. Met het hoogste isolerend vermogen op de markt behoud je altijd een aangename temperatuur en verdien je snel je investering terug.

Landelijke sectionale garagepoort

Naadloze afwerking voor een klassieke look

De houten uitstraling van deze compacte sectionale garagepoort creëert de perfecte look voor jouw landelijke woning. 100% maatwerk dat perfect aansluit aan de vloer én zorgt voor extra comfort.

XL-sectionale garagepoort: SP1000 XL

Comfort en functionaliteit voor grote garages

Deze sectionale garagepoort kan je tot 6 meter breed laten plaatsen. Dat is ideaal voor de autoliefhebber of grotere gezinnen. De panelen met dubbele wand zorgen voor een goede thermische en akoestische isolatie.

Zijdelings schuivende sectionale garagepoorten

Een tweede voordeur

Zijdelings schuivende sectionale garagepoorten zijn de ideale keuze als je je poort vaak gebruikt als voordeur. Je plafond blijft vrij en je bent sneller binnen en buiten. Te voet, met de fiets of met je auto.

Meer informatie nodig over onze verschillende garagepoorten? In onze technische fiches ontdek je alle informatie. Download hier de PDF.

Interesse in onze sectionale poorten?
Vraag je gratis offerte aan.