VELUX rolluiken

Het VELUX rolluik is de ideale aanvulling op een VELUX dakvenster en zorgt het hele jaar door voor comfort en gemoedsrust onder de daken. Het houdt in de winter de koude en in de zomer de warmte buiten, en beschermt je vensters tegen weer en wind.

Het dempt bovendien het geluid van regendruppels en zorgt voor een optimale verduistering voor nog meer comfort. Het rolluik bestaat uit bijzonder resistente aluminium lamellen en schrikt inbrekers af. Het is voorzien van een afstandsbediening en dankzij de optionele bediening via touchscreen kunnen rolluiken geprogrammeerd worden om het dagelijkse gebruik te faciliteren.

Rolluiken op zonne-energie

Het VELUX rolluik op zonne-energie is ideaal voor plaatsing op een al geïnstalleerd VELUX dakvenster. Dit autonome rolluik werkt op zonne-energie dankzij de ingebouwde fotovoltaïsche cel die het zonlicht opvangt om de accu van het dakvenster te herladen. Zo werkt het rolluik het hele jaar door op autonome wijze. De plaatsing van het draadloze rolluik is eenvoudig. Verf- en metselwerken zijn niet nodig. Het rolluik is voorzien van een afstandsbediening met radiofrequentie, of van een bediening via touchscreen als het rechtstreeks aangesloten wordt op een VELUX INTEGRA® Solar dakvenster (versie op zonne-energie).Somfy smart home is ontwikkeld om ons dagelijks leven gemakkelijker te maken. Je hebt volledige vrijheid van bedienen door dit eenvoudig, gebruiksvriendelijke systeem die optimaal ‘connect’ bij onze steeds modernere manier van leven.