Verandazonwering

Een oplossing op maat voor elk type raam

Waarom kiezen voor verandazonwering?

Schaduw of zon naar wens

Jouw veranda wordt de beste plek om te vertoeven, van zomer tot winter. Je bepaalt zelf de ideale dosis schaduw of kiest zelfs volledige verduistering. Ook voor dakramen en skylights!

Compacte kasten

Je behoudt de huidige look van je veranda door ons strak, tijdloos en schroefloos design met compacte kasten. Het past zich zo aan elke bouwstijl aan.

Past op elk glas

Onze verandazonwering past letterlijk op elk glas. Met een concept op maat van jouw woning zorgen we voor alle soorten vlakke én hellende glasvlakken.

Oneindig veel mogelijkheden

Onze doeken bewegen van links naar rechts, van boven naar onder én omgekeerd. Een aantal van deze producten kun je zelfs binnen gebruiken.

Duurzame doeken

Onze doeken zijn super strak én duurzaam. Ze zijn beschermd tegen alle weersomstandigheden. Bovendien heb je keuze uit een zeer ruim kleurengamma.

VZ800-ZIP

Groots in comfort en design

Deze zonwering is niet alleen super performant, maar ook nog eens mooi om naar te kijken: opvallend strak en tijdloos met een innovatief zip-systeem. Perfect voor al je grote hellende glaspartijen. 

VZ520 & VZ510

Robuuste combinatie

Wist je dat deze verandazonwering tot wel 100m2 kan overspannen? De aluminium kasten zijn extra sterk en vormen samen met de superstrakke doeken de ideale combinatie voor jouw veranda en terras.  

VZ080-ZIP

Compacte kast vol mogelijkheden

De meest compacte kast op de markt! Dit, in combinatie met het strakke design creëren een opvallend mooie afwerking. Door het innovatief zip-systeem beweegt het doek in alle richtingen. Zelfs ook als binnenzonwering.

Meer informatie nodig over verandazonwering? In onze technische fiches ontdek je alle informatie. Download hier de PDF.

Interesse in onze zonwering?
Vraag je gratis offerte aan.